Bericht versturen
Thuis

Suzhou Lizhu Machinery Co.,Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

 

LIZHU-Machinesco., Ltd is een professionele fabrikant van precisie verticale injectie het vormen machine, die in Suzhou in 2011 wordt gevestigd. Wij ontwikkelden de zaken rond de wereld, en vestigden over de hele wereld meer dan 10 agenten. om het geavanceerde niveau van wereldklasse te bereiken, eerst hangt LIZHU de bedrijfsfilosofie van „integriteitsbeleid, de dienst, prioritaire kwaliteit en technische innovatie aan“, door ononderbroken innovatie en ontwikkeling om tempo met de snelle ontwikkeling van de wereld te houden.

 

In 2015, had LIZHU opeenvolgend high-tech ondernemingscertificaat en meer dan 10 high-tech productencertificaten, bijna 100 gebruiksmodeloctrooien en uitvindingsoctrooien verkregen.

 

In 2019, volgens de reusachtige marktvraag, LIZHU-vertakken de opstellingsverkoop zich en de dienst in Dongguan-stad en Ningbo-stad.

 

In 2021, bouwt LIZHU een 20.000 vierkante meters moderne installatie in Anhui-provincie en zette in productie om de groeiende marktvraag te ontmoeten en sterke steun te verlenen voor klanten.CHINA Suzhou Lizhu Machinery Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

De klantenvraag en koppelt altijd het belangrijkste beleid voor LIZHU Company ontwikkeling terug. Met de ononderbroken innovatie en de technische ondersteuning, neemt LIZHU het lood in de lancering van „Volledige elektrische verticale injectie het vormen machine, Hybride verticale injectie het vormen machine, Verticale twee-drukcilinder injectie het vormen machine“ in de binnenlandse markt om de vraag van precisie elektronische delen, medische delen, automobiele delen en andere industrieën te ontmoeten, en het goed te krijgen terugkoppelt en steun van de klanten.

 

CHINA Suzhou Lizhu Machinery Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1CHINA Suzhou Lizhu Machinery Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2CHINA Suzhou Lizhu Machinery Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 3

 
 
Bekijk meer over ons
ons bedrijf

 

In de loop der jaren hebben we hard gewerkt om de modernisering van de productieverkoop te bevorderen en te realiseren, en actief het vermogen van de onafhankelijke innovatie van werknemers gecultiveerd en verbeterd.Allround renovatie en upgrade van het oorspronkelijke bedrijfsterrein, faciliteiten en apparatuur en modern computerbeheer.Hoop om vennootschappen op lange termijn te vestigen en marktreputatie te winnen.

 

We vergroten de schaal van handel en klanten over de hele wereld.Met onze goede reputatie hebben we het vertrouwen van onze klanten gewonnen.Het helpt de modernisering van ons land en bevordert de economische en technische uitwisselingen met de rest van de wereld.We kijken er ook naar uit om de vriendschap met andere landen te versterken en een positieve impact te maken.

We hopen van harte dat u en wij samen, hand in hand, een glorieuze toekomst creëren.

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : LIZHU

Aantal werknemers : 80~100

Jaarlijkse omzet : 4000000-5000000

Opgericht Jaar : 2011

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

CHINA Suzhou Lizhu Machinery Co.,Ltd Certificaten CHINA Suzhou Lizhu Machinery Co.,Ltd Certificaten CHINA Suzhou Lizhu Machinery Co.,Ltd Certificaten CHINA Suzhou Lizhu Machinery Co.,Ltd Certificaten