Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Suzhou Lizhu Machinery Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

 

Η Co. μηχανημάτων LIZHU, ΕΠΕ είναι ένας επαγγελματικός κατασκευαστής της κάθετης μηχανής σχηματοποίησης εγχύσεων ακρίβειας, που καθιερώνεται σε Suzhou το 2011. Αναπτύξαμε την επιχείρηση σε όλο τον κόσμο, και καθιερώσαμε περισσότερους από 10 πράκτορες σε όλο τον κόσμο. Προκειμένου να επιτευχθεί το παγκόσμιας ποιότητας προηγμένο επίπεδο, LIZHU εμμένει στην επιχειρησιακή φιλοσοφία της «πολιτικής ακεραιότητας, την υπηρεσία πρώτα, την ποιότητα προτεραιότητας και την τεχνική καινοτομία», μέσω της συνεχών καινοτομίας και της ανάπτυξης για να συμβαδίσει με τη γρήγορη ανάπτυξη του κόσμου.

 

Το 2015, LIZHU είχε λάβει διαδοχικά επιχειρηματικό πιστοποιητικό υψηλής τεχνολογίας και περισσότερα από 10 πιστοποιητικά προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, σχεδόν 100 διπλώματα ευρεσιτεχνίας προτύπων χρήσης και τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων.

 

Το 2019, σύμφωνα με την τεράστια ζήτηση στην αγορά, οι πωλήσεις οργάνωσης LIZHU και η υπηρεσία διακλαδίζονται στην πόλη Dongguan και την πόλη Ningbo.

 

Το 2021, LIZHU χτίζει σύγχρονες εγκαταστάσεις 20.000 τετραγωνικών μέτρων στην επαρχία Anhui και έβαλε στην παραγωγή για να ικανοποιήσει τη ζήτηση αναπτυσσόμενης αγοράς και να παρέχει τη ισχυρή υποστήριξη για τους πελάτες.ΚΙΝΑ Suzhou Lizhu Machinery Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Η απαίτηση πελατών και ανατροφοδοτεί πάντα όντας η σημαντικότερη πολιτική για LIZHU Company την ανάπτυξη. Με τη συνεχείς καινοτομία και τη τεχνική υποστήριξη, LIZHU παίρνει το προβάδισμα στην προώθηση της «πλήρους ηλεκτρικής κάθετης μηχανής σχηματοποίησης εγχύσεων, υβριδική κάθετη μηχανή σχηματοποίησης εγχύσεων, κάθετη μηχανή σχηματοποίησης εγχύσεων δύο-πλακών στερέωσης» στην εγχώρια αγορά για να ικανοποιήσει την απαίτηση των ηλεκτρονικών μερών ακρίβειας, των ιατρικών μερών, των αυτοκινητικών μερών και άλλων βιομηχανιών, και να πάρει το αγαθό ανατροφοδοτεί και υποστήριξη από τους πελάτες.

 

ΚΙΝΑ Suzhou Lizhu Machinery Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1ΚΙΝΑ Suzhou Lizhu Machinery Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 2ΚΙΝΑ Suzhou Lizhu Machinery Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 3

 
 
Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

 

Με τα χρόνια, έχουμε εργαστεί σκληρά για να προωθήσουμε και να πραγματοποιήσουμε τον εκσυγχρονισμό των πωλήσεων παραγωγής και καλλιεργήσαμε και βελτιώσαμε ενεργά την ικανότητα της ανεξάρτητης καινοτομίας των εργαζομένων.Ολική ανακαίνιση και αναβάθμιση του αρχικού επιχειρηματικού χώρου, εγκαταστάσεων και εξοπλισμού και σύγχρονη διαχείριση υπολογιστών.Ελπίζουμε να δημιουργήσουμε μακροπρόθεσμες συνεργασίες και να κερδίσουμε τη φήμη της αγοράς.

 

Αυξάνουμε την κλίμακα του εμπορίου και των πελατών σε όλο τον κόσμο.Με την καλή μας φήμη έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας.Βοηθά στον εκσυγχρονισμό της χώρας μας και στην προώθηση των οικονομικών και τεχνικών ανταλλαγών με τον υπόλοιπο κόσμο.Ανυπομονούμε επίσης να ενισχύσουμε τη φιλία με άλλες χώρες και να έχουμε θετικό αντίκτυπο.

Ελπίζουμε θερμά ότι εσείς και εμείς μαζί, χέρι-χέρι, να δημιουργήσουμε ένα ένδοξο μέλλον.

video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : ΛΙΖΟΥ

Αριθμός Υπαλλήλων : 80~100

Ετήσιες πωλήσεις : 4000000-5000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2011

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

ΚΙΝΑ Suzhou Lizhu Machinery Co.,Ltd Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Suzhou Lizhu Machinery Co.,Ltd Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Suzhou Lizhu Machinery Co.,Ltd Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Suzhou Lizhu Machinery Co.,Ltd Πιστοποιήσεις