Bericht versturen
Thuis Nieuws

bedrijfsnieuws over Bedieningsspecificatie en stappen voor het veranderen van kunststof en kleur van spuitgietmachine

Certificaat
CHINA Suzhou Lizhu Machinery Co.,Ltd certificaten
CHINA Suzhou Lizhu Machinery Co.,Ltd certificaten
Klantenoverzichten
LIZHU-de Machines concentreren zich altijd op prestaties en kwaliteit.

—— M. Yogesh

Produceer de beste producten, creeer het beste merk

—— M. Magnus

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Bedieningsspecificatie en stappen voor het veranderen van kunststof en kleur van spuitgietmachine
Laatste bedrijfsnieuws over Bedieningsspecificatie en stappen voor het veranderen van kunststof en kleur van spuitgietmachine

Bedieningsspecificatiestappen voor het veranderen van kunststof en kleur van spuitgietmachine:

1. Kunststofkenmerken en voorzorgsmaatregelen bij uitschakeling

De kenmerken van verschillende plastic grondstoffen zijn verschillend.Gezien de eigenschappen van dit rubber tijdens het uitschakelen kan tijd worden bespaard en kan plastic verslechtering worden voorkomen.

Methode van invloed van plastic variëteiten op plastic eigenschappen:

PS hard heeft een goede thermische stabiliteit.Het zal niet ontleden wanneer het gedurende lange tijd wordt verwarmd op de vormingstemperatuur, dus het hoeft alleen de elektrische verwarming uit te schakelen wanneer het wordt uitgeschakeld

ABS is een harde lijm met een goede thermische stabiliteit.Het zal niet ontleden wanneer het gedurende lange tijd wordt verwarmd bij de vormingstemperatuur.Daarom hoeft de uitschakeltijd alleen de elektrische verwarming uit te schakelen.

PE en PP zijn zachte lijmen met een goede thermische stabiliteit.Ze zullen niet ontleden als ze gedurende lange tijd worden verwarmd op de vormingstemperatuur.Daarom hoeft de uitschakeltijd alleen de elektrische verwarming uit te schakelen

Vanwege de tijdelijke uitschakeling van de pc (bijvoorbeeld nachtwerk is niet begonnen), om rubbervocht te voorkomen, is het noodzakelijk om de loop ongeveer 160 te houden. Om het materiaal te veranderen, moet PE de loop reinigen, de schroeven verwijderen, en maak de schroeven schoon met een koperen borstel.

Het PVC-temperatuurdetectiemateriaal schakelt de elektrische verwarming uit voordat het wordt uitgeschakeld, duwt het PVC totdat de vattemperatuur daalt tot 150 °C en duwt uiteindelijk alle kunststoffen in het vat met PP, PE en andere kunststoffen met een goede thermische stabiliteit.

PMMA is gemakkelijk afbreekbaar bij hoge temperatuur, maar heeft een goede thermische stabiliteit bij normale vormingstemperatuur, dus het is alleen nodig om de elektrische verwarming uit te schakelen tijdens het uitschakelen.

Nylon PA-kunststof heeft een goede thermische stabiliteit.Maak het vat niet schoon voordat het wordt uitgeschakeld, maar schakel onmiddellijk de stroom uit.Anders kan het plastic na 15 minuten verslechteren.

POM is een warmtegevoelige kunststof.Wanneer het wordt uitgeschakeld, wordt de elektrische verwarming gedurende 10 minuten uitgeschakeld voordat de druk wordt verlaagd.Duw vervolgens het plastic in het vat en vervang het door zachte gel.

2. Verander de kleur van hetzelfde materiaal

Bij het wisselen van kleuren op hetzelfde materiaal is het gemakkelijker om lichte kleuren te veranderen in donkere materialen en van transparante materialen in ondoorzichtige materialen.

Bij het omzetten van concentratie naar concentratie en van niet-transparante naar transparante materialen, na meer dan 10 keer engineering, wanneer de kleur nog steeds onzuiver is, verwijdert u de inlaat, cilinder en cilinderkop voor reiniging.

3. Vervanging van ongelijksoortige materialen

Als de temperatuur hoog is, zal de thermoplast aan het metalen oppervlak blijven kleven.Als de temperatuur laag is, zal het niet plakken.De vervangingsfunctie is om deze functie te gebruiken om de te vervangen materialen te vervangen, aan de binnenwand van het vat te plakken en de ongelijksoortige materialen te vervangen die zijn gesneden met de materialen met hoge viscositeit van de koelschroeven.

4. Verander tegelijkertijd het plastic en de kleur

Selecteer in dit geval kunststoffen met vergelijkbare eigenschappen en gebruik tegelijkertijd reinigingsmiddel.Gebruikelijke reinigingsmiddelen zijn schroefreinigingsmiddel, kerosine, enz.

Als de cilinder in dit geval niet wordt schoongemaakt, moeten de cilinderkop van de inlaat en de cilinder worden gereinigd en moeten de schroeven indien nodig worden schoongemaakt.

Bartijd : 2022-12-13 14:09:07 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Suzhou Lizhu Machinery Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Silver

Tel.: 13862107502

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)