Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα για Προδιαγραφές λειτουργίας και βήματα για την αλλαγή του πλαστικού και του χρώματος της μηχανής χύτευσης με έγχυση

Πιστοποίηση
ΚΙΝΑ Suzhou Lizhu Machinery Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ Suzhou Lizhu Machinery Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Τα μηχανήματα LIZHU εστιάζουν πάντα στην απόδοση και την ποιότητα.

—— Ο κ. Yogesh

Παράγετε τα καλύτερα προϊόντα, δημιουργήστε το καλύτερο εμπορικό σήμα

—— Ο κ. Magnus

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Προδιαγραφές λειτουργίας και βήματα για την αλλαγή του πλαστικού και του χρώματος της μηχανής χύτευσης με έγχυση
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Προδιαγραφές λειτουργίας και βήματα για την αλλαγή του πλαστικού και του χρώματος της μηχανής χύτευσης με έγχυση

Βήματα προδιαγραφών λειτουργίας για την αλλαγή του πλαστικού και του χρώματος της μηχανής χύτευσης με έγχυση:

1. Πλαστικά χαρακτηριστικά και προφυλάξεις απενεργοποίησης

Τα χαρακτηριστικά των διαφόρων πλαστικών πρώτων υλών είναι διαφορετικά.Λαμβάνοντας υπόψη τα χαρακτηριστικά αυτού του καουτσούκ κατά τη διάρκεια της απενεργοποίησης μπορεί να εξοικονομηθεί χρόνος και να αποφευχθεί η πλαστική φθορά.

Μέθοδος επιρροής των πλαστικών ποικιλιών στις πλαστικές ιδιότητες:

Το PS hard έχει καλή θερμική σταθερότητα.Δεν θα αποσυντεθεί όταν θερμαίνεται για μεγάλο χρονικό διάστημα στη θερμοκρασία σχηματισμού, επομένως χρειάζεται να απενεργοποιήσετε την ηλεκτρική θέρμανση μόνο κατά την απενεργοποίηση

Το ABS είναι μια σκληρή κόλλα με καλή θερμική σταθερότητα.Δεν θα αποσυντεθεί όταν θερμαίνεται για μεγάλο χρονικό διάστημα στη θερμοκρασία σχηματισμού.Επομένως, ο χρόνος απενεργοποίησης χρειάζεται μόνο να απενεργοποιήσει την ηλεκτρική θέρμανση.

Το PE και το PP είναι μαλακές κόλλες με καλή θερμική σταθερότητα.Δεν θα αποσυντεθούν όταν θερμανθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα στη θερμοκρασία σχηματισμού.Επομένως, ο χρόνος απενεργοποίησης χρειάζεται μόνο να απενεργοποιήσει την ηλεκτρική θέρμανση

Λόγω της προσωρινής διακοπής λειτουργίας του Η/Υ (για παράδειγμα, η νυχτερινή εργασία δεν έχει ξεκινήσει), για να αποφευχθεί η υγρασία από καουτσούκ, είναι απαραίτητο να διατηρήσετε την κάννη περίπου 160. Για να αλλάξετε το υλικό, η PE πρέπει να καθαρίσει την κάννη, να αφαιρέσει τις βίδες, και καθαρίστε τις βίδες με μια χάλκινη βούρτσα.

Το υλικό ανίχνευσης θερμοκρασίας PVC απενεργοποιεί την ηλεκτρική θέρμανση πριν από το κλείσιμο, σπρώχνει το PVC έως ότου η θερμοκρασία της κάννης πέσει στους 150 και τελικά σπρώχνει όλα τα πλαστικά στην κάννη με PP, PE και άλλα πλαστικά με καλή θερμική σταθερότητα.

Το PMMA είναι εύκολο να αποσυντεθεί σε υψηλή θερμοκρασία, αλλά έχει καλή θερμική σταθερότητα σε κανονική θερμοκρασία σχηματισμού, επομένως είναι απαραίτητο να απενεργοποιήσετε την ηλεκτρική θέρμανση μόνο κατά τη διάρκεια της διακοπής λειτουργίας.

Το πλαστικό νάιλον PA έχει καλή θερμική σταθερότητα.Μην καθαρίζετε την κάννη πριν την απενεργοποίηση, αλλά διακόψτε αμέσως την παροχή ρεύματος.Διαφορετικά, το πλαστικό μπορεί να αλλοιωθεί μετά από 15 λεπτά.

Το POM είναι ένα θερμοευαίσθητο πλαστικό.Όταν απενεργοποιηθεί, θα απενεργοποιήσει την ηλεκτρική θέρμανση για 10 λεπτά πριν μειώσει την πίεση.Στη συνέχεια σπρώξτε το πλαστικό στο βαρέλι και αντικαταστήστε το με μαλακό τζελ.

2. Αλλάξτε το χρώμα του ίδιου υλικού

Όταν αλλάζετε χρώματα στο ίδιο υλικό, είναι ευκολότερο να αλλάζετε ανοιχτά χρώματα σε σκούρα υλικά και από διαφανή σε αδιαφανή υλικά.

Κατά τη μετατροπή από συμπύκνωση σε συμπύκνωση και από αδιαφανή σε διαφανή υλικά, μετά από περισσότερες από 10 φορές μηχανική επεξεργασία, όταν το χρώμα είναι ακόμα ακάθαρτο, αφαιρέστε την είσοδο, το βαρέλι και την κυλινδροκεφαλή για καθαρισμό.

3. Αντικατάσταση ανόμοιων υλικών

Όταν η θερμοκρασία είναι υψηλή, το θερμοπλαστικό θα κολλήσει στη μεταλλική επιφάνεια.Αν η θερμοκρασία είναι χαμηλή, δεν θα κολλήσει.Η λειτουργία αντικατάστασης είναι να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα για να αντικαταστήσετε τα προς αντικατάσταση υλικά, να κολλήσετε στο εσωτερικό τοίχωμα της κάννης και να αντικαταστήσετε τα ανόμοια υλικά που κόβονται με τα υλικά υψηλού ιξώδους των βιδών ψύξης.

4. Αλλάξτε το πλαστικό και το χρώμα ταυτόχρονα

Σε αυτή την περίπτωση, επιλέξτε πλαστικά με παρόμοια χαρακτηριστικά και χρησιμοποιήστε ταυτόχρονα καθαριστικό.Τα κοινά καθαριστικά είναι το καθαριστικό με βίδες, η κηροζίνη κ.λπ.

Σε αυτήν την περίπτωση, εάν η κάννη δεν καθαριστεί, η είσοδος και η κυλινδροκεφαλή της κάννης θα καθαριστούν και οι βίδες θα καθαριστούν εάν είναι απαραίτητο.

Χρόνος μπαρ : 2022-12-13 14:09:07 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Suzhou Lizhu Machinery Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Silver

Τηλ.:: 13862107502

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)